Beoordelingen van Bram Ladage Hoogvliet

Recente recensies

4.0
Emile
28 juli 2022

Alles op tijd klaar!

Audrey
24 juli 2022

Super kwaliteit en snelheid..na online bestellen was mijn bestelling direct klaar bij het ophalen. Supet

L
23 juli 2022

Saus vergeten

Vermeesch
18 juli 2022

Jammerlijk was de handgemaakte berenklauw met pindasaus terwijl ik speciaal met currysaus besteld had. En kwam in daar tijdens de maaltijd achter😒

Fam vd Ent
12 juli 2022

De patat was dit keer niet zo lekker, er zaten veel slechte stukjes in. En helaas was onze bestelling vergeten en moesten we alsnog gewoon wachten. Daarom dit keer 3 sterren.

Rob
10 juli 2022
.
8 juli 2022

Ik had betaald om het om 18.10 klaar te hebben staan als het iets later is geeft dat niks maar dat het pas gemaakt gaat worden op het moment dat je vraagt of het klaar is vind ik persoonlijk het hele idee van het staat 18.10 voor je klaar in het niets vallen en viel dan ook wel tegen.

beukelman
6 juli 2022
Hennie
4 juli 2022
Fam vd Ent
5 juni 2022

Grote bestelling geplaatst, het was snel klaar en lekker!

Hennie Van Soerland
21 mei 2022
Imelda
17 mei 2022

Helaas misten we meerdere sauzen, deze bestelling.

Hodes
15 mei 2022

Toen ik op de afgesproken tijd mijn bestelling kwam ophalen moest het nog gemaakt worden en moest ik alsnog wachten. Ze hadden de bestelling over het hoofd gezien. Het was niet druk toen ik kwam, de medewerkers stonden met elkaar te praten.

Imelda
7 mei 2022

Netjes op tijd was onze bestelling klaar. Heerlijk om met een Brammetje de vakantie af te sluiten

Fam. Vd Ent
6 mei 2022

Patat en snacks waren lekker, precies goed gebakken! Alleen ipv een grote en middel bram, een grote en kleine bram ontvangen

Perry Koster
29 april 2022

Gewoon zoals je verwacht, dus goed.

Barbera
24 april 2022

Op tijd klaar, heerlijk weer

Schmid
24 april 2022

De lekkerste patat en pindasaus. Online besteld. Op de afgesproken tijd opgehaald.

Diana
10 april 2022

Moest iets langer wachten was erg druk maar weten was weer heerlijk.

anja van der Maas
7 april 2022

het was heerlijk we hebben samen weer genoten van patat en kroket , heerlijk warm met de ijs koude wind, Ga zo door Dames,

Alligator - Kin Chim
1 april 2022

Dranken niet mee gekregen. Daarna telefonisch kreeg ik te horen dat ik dit zelf had moeten pakken....

Wilma
28 maart 2022

De bestelling voor zes personen was op tijd en volledig. Helaas was de patat niet zoals we gewend zijn van Ladage. Zij waren taai en donker en niet echt lekker van smaak. Misschien gebakken in oude olie of dubbel gebakken? Het tekort aan zonnebloemolie zou een verklaring kunnen zijn, maar dat is geen goede oplossing.

Anja
27 maart 2022

helemaal lekker vindt alleen bij de grote patat de saus aan de mindere kant , verer was het gewoon top.

Sander Croese
25 maart 2022

Heb voor de 1e keer mijn bestelling online verstuurd. Kreeg binnen enkele seconden al een berichtje hoe laat mijn bestelling ongeveer klaar was. Precies op het afgesproken tijdstip arriveerde ik bij de locatie en in minder dan 5 minuten was mijn bestelling helemaal gereed voor afhalen. Prima systeem en jullie zullen alleen maar klanten krijgen met een grote glimlach. Ga zo door. Met vriendelijke groet Sander Croese

Diana
21 maart 2022

Was weer heerlijk

k
14 maart 2022

Het eten was te laat klaar gemaakt de service was slecht en prijs kwaliteit klopt het ook niet.

Mieke Lente
13 maart 2022
Isabel m.
4 maart 2022

Vaak hele grote bestellingen geplaatst en altijd alles compleet, top service!

Fam. Vd Ent
25 februari 2022

Lekkere patat vandaag!

K
25 februari 2022

De frietjes waren net iets te hard, maar voor de rest gewoon goed. Alles was perfect op tijd klaar!

Sr
10 februari 2022

Lekker en op tijd

Ingrid Veerman
30 januari 2022

We bestellen zeer regelmatig in het weekend online. Echt in al die keren nog nooit gehad dat de bestelling niet exact op de aangegeven tijd klaar is. Nog nooit gehad dat er fouten zijn gemaakt in de bestelde snacks. Klopt altijd exact. En de kwaliteit is echt super!!! Grote complimenten! Kan echt niet beter.

Wesley de Fretes
30 januari 2022

De patat was zoals gewoonlijk heerlijk alleen heb ik de twee goulash kroketten niet gekregen. Dat vind ik wel erg slordig. Ik was toen ik erachter kwam ver weg om weer terug te gaan naar de vestiging.

Reactie van Bram Ladage

Vervelend dat de kroketten er niet bij zaten. We zullen u een kortingscode sturen. Die kunt u de volgende keer gebruiken. Onze excuses voor het ongemak.

Arienne van Gend
30 januari 2022

Het was zoals altijd erg lekker :) Alleen zat de bestelde mosterd helaas niet bij het broodje kalfskroket. En ik had 2 patat oorlog ZONDER ui besteld en deze waren helaas beide MET ui. Dit was een beetje jammer.

Reactie van Bram Ladage

Goedenavond, we hebben je een mail gestuurd. Excuses voor het ongemak.

Li
30 januari 2022

Veel krokante en of aangebrande stukjes patat. Mayonaise vergeten. Afhalen was snel. Dank daarvoor.

Reactie van Bram Ladage

Hoi, we hebben je een mail gestuurd. Excuses voor het ongemak.

Koos
22 januari 2022

Prima , besteld en op tijd afgeleverd houen zo 👌

Eijkelenboom van de reijden
22 januari 2022

goed warm en lekker

Tamara
22 januari 2022

Was erg lekker. Maar dat is het altijd bij deze bram ladage

Paul
19 januari 2022
R
2 augustus 2021

Het personeel doet echt zijn best maar was vandaag, in tegenstelling tot normaal, niet vriendelijk tegen meerdere klanten. Oa keken ze de klanten niet aan tijdens het opnemen van de bestellen en bij een navraag werd het voor de klant niet duidelijk waarom er iets nagevraagd werd omdat het personeel weer verder ging met het werk zonder de klant te bedanken….

Anoniem
4 juli 2021

Personeels mag wat doen aan hun vriendelijkheid bah! Jonge dames en werken alsof het maar moet! Brutaal! Ik vroeg 1 pinda uitjes en 1 pindamayo met uitjes krijg ik twee keer pinda mayo! Jammer! Lees gewoon goed en stuur dan die bestelling weg. Ze staan opgepropt bij de kassa. Maar als mensen er staan gaan ze eerst samen heel hard lachen en daarna vragen je komt voor afhaal. Zonder te controleren krijg ik mijn tas mee! Misschien ben ik gewoon een persoon waarvan het niet de bestelling is.

Fam. Vd Ent
3 juli 2021

Bestelling was op afgesproken tijdstip klaar. 👍 In de patatzakken meegefrituurde mug en losse onderdelen daarvan! Dus niet opgegeten. Bovendien was de patat weer erg vet. 👎 Voor ons even geen Bram meer.

Yasmin
2 juli 2021

Handig & snel

Ingrid Veerman
27 juni 2021

Top kwaliteit weer!

Cathy Hofmeester
26 juni 2021

Vergat alleen de pindasaus speciaal mee te geven

Fam.
25 juni 2021

Bestelling snel klaar! De patat was erg vet helaas, daarom 3 sterren.

Wadi
23 juni 2021

Perfect patatje, mijn bestelling was op de afgesproken tijd klaar om af te halen! Toppers

David
21 juni 2021
Marloes
13 juni 2021
Laura
9 juni 2021

Jammer dat ze online bestelling niet hadden ontvangen(dus nog moesten maken) én daarna alle sausjes vergeten waren erbij te doen. Kwaliteit goed, vriendelijk en wel service gericht verder opgelost

Daniel
7 juni 2021

Alles super lekker! Maar dan bestel je frikandel oorlog met uitjes en ketchup en dan krijg je curry (waar die persoon die dat besteld had niet tegen kan)

Rob Schutter
6 juni 2021

Alles was top geregeld.

RdB
3 juni 2021

Kwaliteit goed maar de tweede keer achter elkaar dat iets bij de bestelling miste. In dit geval gelukkig slechts de saus.

Monique
3 juni 2021

Eten was weer lekker ! Alleen jammer dat de kalfskroket geplet in t zakje zat

Nina
30 mei 2021
Cathy Hofmeester
23 mei 2021

Tja, normaal is alles goed en smakelijk masr nu was hetv bamihapje en kroketje te ver doorgebakken. Nog nooit gehad.

Patrick
23 mei 2021

Normaal altijd in Spijkenisse gehaald bij Bram. Perfect was het daar. Gisteren in Hoogvliet gehaald. Ten eerste was de bediening onvriendelijk en thuis aangekomen was de patat smaakloos en super slappe patat. Niet gewend van Bram. Voor mij nooit meer Bram in Hoogvliet.

John
20 mei 2021

Prima en snelle service, helaas niet compleet.

Marly
19 mei 2021

Kwaliteit was weer goed. Alleen jammer dat ik nu weer een brammetje moest missen. Wel betaald, niet gekregen

Wendy
15 mei 2021

Prima. Ze waren alleen de mayonaise vergeten

Bram
12 mei 2021

Wij hadden 9 frites besteld met diverse sausjes. Van de 9 waar saus bij zat waren er maar 3 sausjes. Alleen de mayanoise was geleverd. Aangezien wij aan het werk waren konden wij mede door de afstand geen saus halen. Dan is er patat al helemaal de saus is wel netjes terug betaald alleen frites zonder zout en zonder saus is echt niet lekker. Op het werk hadden wij ook geen enkel iets van saus dus we hebben het echt droog gegeten.

Rene
10 mei 2021

Patat was helaas deze keer minder lekker, was te ver door gebakken/opgebakken. Jammer daardoor minder genoten van mijn patatje

Cathy Hofmeester
1 mei 2021

Zoals altijd alles goed geregeld en was zoals altijd erg lekker

F.nieuwveld
30 april 2021

Top service, waren door omstandigheden ruim half uur te laat om onze bestelling op te halen wat de producten niet echt ten goede komt, werd alles opnieuw gemaakt voor ons, gratis. Fijne ervaring, bedankt ladage

Diana
30 april 2021

Was weer super lekker

Van Helden
27 april 2021

Altijd goed, we komen niet voor niks vanuit Spijkenisse naar Hoogvliet.

San
27 april 2021

Online besteld. Daarna opgehaald. Perfecte timing. Lekker gegeten.

Verhagen
21 april 2021

Was heerlijk en prima op tijdtijdp

Fam vd E
16 april 2021

De patat was heel vet vandaag☹️

s.Taytelbaum
16 april 2021

Erg fijn dat je kan bestellen en het klaar staat. Patat was weer lekker

Meindert
10 april 2021

We halen regelmatig patat bij bram ladage in hoogvliet. Vandaag waren de frikandellen dusdanig hard gebakken, dat ze niet lekker meer waren.

Richard
4 april 2021

Super service en kwaliteit. Ook als er iets fout gaat 😜

Post
1 april 2021

Op tijd en lekker zoals altijd.

Hans
31 maart 2021

Sprakeloos! Maar mag niet met volle mond praten.

Roely
29 maart 2021

Het was weer van uitstekende kwaliteit, heerlijk snacken!

Jane
29 maart 2021

Bestelling was precies op tijd. Alles correct geleverd. Geen klachten

Arie
28 maart 2021

Lekkere patat maar probeer ook de no chicken nuggets echt heerlijk onze voorkeur met sweet chilisaus.

Marloes
27 maart 2021

Was weer heerlijk!

Hans
24 maart 2021

De patat van Ladage, daar zijn we wèg van. Maar iedere keer worden we weer terug geroepen voor weer een review. Ik ben bang dat dit vaak gaat gebeuren......

Reactie van Bram Ladage

Hoi Hans, we zullen er eens in gaan duiken of we dit kunnen veranderen. Kan niks beloven en anders maar de mailtjes wissen voor de review👍👍👍

Sean van der werf
20 maart 2021

Ten eerste had ik aangegeven om de bestelling om 17:50 op te halen na een kwartier was de bestelling nog niet klaar . Ten tweede had ik bij de patat pindasaus met uien besteld , wat krijg ik? Speciaal met uitjes . Ten derde was de patat al koud. Ten vierde op het broodje mexicano had ik pindasaus met uitjes besteld , zit er speciaal met uitjes op !

Reactie van Bram Ladage

Vervelend om te lezen dat uw beatelling niet in orde was. We gaan contact met u opnemen. Excuses voor het ongemak.

Jo
19 maart 2021

Bestellen en ophalen maar hoe makkelijk kan het zijn in corona tijd top gewoon.

DK
16 maart 2021

Gezinsbox patat besteld zou voor 3-4 personen zijn. Box zat half vol, er zat voor ongeveer 2 normale brammetjes in. Helaas was het niet genoeg voor 2 volwassenen en klein kind. 3-4 volwassen personen red je het echt niet mee.

Erica
14 maart 2021
Chris
14 maart 2021

Prima.

Marloes
13 maart 2021

Het eten was lekker, alleen jammer dat niet alles wat we besteld hadden erbij zat....

E. Bosman
12 maart 2021

Als er meerdere frieten beslteld worden (klein&groot), misschien handig om aan te duiden welke klein of groot is, niet te zien aan de buitenkant. Alvast bedankt, Mvg, E. Bosman

Reactie van Bram Ladage

Hoi, als je de patat uit de zak haalt dan zou je aan het gewicht kunnen voelen welke de kleine of de grote is.

Hans Ooykaas
10 maart 2021

Het was druk bij Ladage, logisch met goede kwaliteit, en toen ik dacht toch nog in de rij te moeten gaan staan voor mijn online bestelling, werd mijn naam afgeroepen. Dit gaan wij méér doen!

Shelley Bek
9 maart 2021

Het blijft de lekkerste patat van Rotterdam. Jammer dat steeds vaker de bestellingen niet kloppen. Zondag 2x 2 kalfskroketten (totaal 4) en helaas zaten er maar 2 bij de bestelling

Priscilla B
7 maart 2021

Complimenten voor de goede service! En uiteraard voor top kwaliteit!

Monique
6 maart 2021

Zoals altijd lekker en snelle, vriendelijke service!

Fred nieuwveld
5 maart 2021

Prima

Zijderveld
5 maart 2021

Alles stond netjes klaar Makkelijk te bestellen. En afrekenen Super service

A.W.Rowaan
5 maart 2021

Bestellen via de website gaat soepel. Toen ik kwam afhalen, waren de medewerkers bezig met afronden van mijn bestelling. Prima.

Bliss
3 maart 2021

Super makkelijk en exact op de geplande tijd klaar ! TOP

Paul
2 maart 2021

Gemakkelijk bestellen en altijd lekkere patat en snacks!

C. Maarleveld
1 maart 2021

Prima. Perfect.

K. Lant
21 februari 2021

Patat altijd goed, snacks ook! Maar het is ze nog nooit gelukt om de saus die ik besteld had ook echt mee te geven.. Wat leid tot irritaties tijdens het eten, omdat een hele zak patat zonder saus niet echt smakelijk is. Terug gaan kan niet want dan word het eten koud

Reactie van Bram Ladage

Hoi, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet compleet was. Als u het de volgende keer even aangeeft dan krijgt u van ons de saus helemaal voor niets erbij. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Fam vd E
20 februari 2021

Even wennen, ik denk dat dit makkelijker is voor het personeel. Voorheen in whatsapp vorig berichtje kopiëren klaar. Nu is het voordeel dat je niet hoeft te wachten op een tikkie. Bestelling was niet op gekozen tijdstip klaar, toch nog even moeten wachten.

Mélanie stougie
19 februari 2021

Vaste klant. Altijd tevreden. Top!

Diana
18 februari 2021

Prima in orde weer

Jan Diepenhorst
13 februari 2021

Liep prima. Lekker gegeten

Rom
12 februari 2021

Het aantal in te vullen werkte niet op een iphone, bestelling was niet compleet stond al bij de auto dus werd teruggeroepen door het personeel dat ik terug moest komen.. gelukkig maar..

Tom dullaart
12 februari 2021

Geen pot met saus voor patat oorlog Geen saus bij de gezinsbak patat 3× Ook geen sous bij de gewone patat Was wel een beetje jammer ben ik niet van jullie gewend

Reactie van Bram Ladage

Hoi, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet compleet was. Als u het de volgende keer even aangeeft dan krijgt u van ons de saus helemaal voor niets erbij. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

M.V. boerman
11 februari 2021

Lekker en op tijd

Niels Koot
11 februari 2021

Jammer dat we minimaal een half uur later vanaf besteltijd op moeten geven. Vroeger met de Whatsapp kon t nog wel eens in 10/15. Had gisteren beter naar jullie toe kunnen rijden en bestellen. Had sneller geweest.

De Jong
10 februari 2021

Perfect en op tijd👌 wij hebben lekker gegeten. Dankjewel.

Arjan
9 februari 2021

Via website besteld. Werkte top eten stond klaar op aangegeven tijdstip. Patat van Bram is altijd top. Frikadellen waren wat aan de donkere kant maar nog prima van smaak.

Arie
9 februari 2021

Prima service