Beoordelingen van Bram Ladage Hoogvliet

Recente recensies

4.0
David
gisteren
Marloes
13 juni 2021
Laura
9 juni 2021

Jammer dat ze online bestelling niet hadden ontvangen(dus nog moesten maken) én daarna alle sausjes vergeten waren erbij te doen. Kwaliteit goed, vriendelijk en wel service gericht verder opgelost

Daniel
7 juni 2021

Alles super lekker! Maar dan bestel je frikandel oorlog met uitjes en ketchup en dan krijg je curry (waar die persoon die dat besteld had niet tegen kan)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Schutter
6 juni 2021

Alles was top geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RdB
3 juni 2021

Kwaliteit goed maar de tweede keer achter elkaar dat iets bij de bestelling miste. In dit geval gelukkig slechts de saus.

Monique
3 juni 2021

Eten was weer lekker ! Alleen jammer dat de kalfskroket geplet in t zakje zat

Nina
30 mei 2021
Cathy Hofmeester
23 mei 2021

Tja, normaal is alles goed en smakelijk masr nu was hetv bamihapje en kroketje te ver doorgebakken. Nog nooit gehad.

Patrick
23 mei 2021

Normaal altijd in Spijkenisse gehaald bij Bram. Perfect was het daar. Gisteren in Hoogvliet gehaald. Ten eerste was de bediening onvriendelijk en thuis aangekomen was de patat smaakloos en super slappe patat. Niet gewend van Bram. Voor mij nooit meer Bram in Hoogvliet.

John
20 mei 2021

Prima en snelle service, helaas niet compleet.

Marly
19 mei 2021

Kwaliteit was weer goed. Alleen jammer dat ik nu weer een brammetje moest missen. Wel betaald, niet gekregen

Wendy
15 mei 2021

Prima. Ze waren alleen de mayonaise vergeten

Bram
12 mei 2021

Wij hadden 9 frites besteld met diverse sausjes. Van de 9 waar saus bij zat waren er maar 3 sausjes. Alleen de mayanoise was geleverd. Aangezien wij aan het werk waren konden wij mede door de afstand geen saus halen. Dan is er patat al helemaal de saus is wel netjes terug betaald alleen frites zonder zout en zonder saus is echt niet lekker. Op het werk hadden wij ook geen enkel iets van saus dus we hebben het echt droog gegeten.

Rene
10 mei 2021

Patat was helaas deze keer minder lekker, was te ver door gebakken/opgebakken. Jammer daardoor minder genoten van mijn patatje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cathy Hofmeester
1 mei 2021

Zoals altijd alles goed geregeld en was zoals altijd erg lekker

F.nieuwveld
30 april 2021

Top service, waren door omstandigheden ruim half uur te laat om onze bestelling op te halen wat de producten niet echt ten goede komt, werd alles opnieuw gemaakt voor ons, gratis. Fijne ervaring, bedankt ladage

Diana
30 april 2021

Was weer super lekker

Van Helden
27 april 2021

Altijd goed, we komen niet voor niks vanuit Spijkenisse naar Hoogvliet.

San
27 april 2021

Online besteld. Daarna opgehaald. Perfecte timing. Lekker gegeten.

Verhagen
21 april 2021

Was heerlijk en prima op tijdtijdp

Fam vd E
16 april 2021

De patat was heel vet vandaag☹️

s.Taytelbaum
16 april 2021

Erg fijn dat je kan bestellen en het klaar staat. Patat was weer lekker

Meindert
10 april 2021

We halen regelmatig patat bij bram ladage in hoogvliet. Vandaag waren de frikandellen dusdanig hard gebakken, dat ze niet lekker meer waren.

Richard
4 april 2021

Super service en kwaliteit. Ook als er iets fout gaat 😜

Post
1 april 2021

Op tijd en lekker zoals altijd.

Hans
31 maart 2021

Sprakeloos! Maar mag niet met volle mond praten.

Roely
29 maart 2021

Het was weer van uitstekende kwaliteit, heerlijk snacken!

Jane
29 maart 2021

Bestelling was precies op tijd. Alles correct geleverd. Geen klachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arie
28 maart 2021

Lekkere patat maar probeer ook de no chicken nuggets echt heerlijk onze voorkeur met sweet chilisaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
27 maart 2021

Was weer heerlijk!

Hans
24 maart 2021

De patat van Ladage, daar zijn we wèg van. Maar iedere keer worden we weer terug geroepen voor weer een review. Ik ben bang dat dit vaak gaat gebeuren......

Reactie van Bram Ladage

Hoi Hans, we zullen er eens in gaan duiken of we dit kunnen veranderen. Kan niks beloven en anders maar de mailtjes wissen voor de review👍👍👍

Sean van der werf
20 maart 2021

Ten eerste had ik aangegeven om de bestelling om 17:50 op te halen na een kwartier was de bestelling nog niet klaar . Ten tweede had ik bij de patat pindasaus met uien besteld , wat krijg ik? Speciaal met uitjes . Ten derde was de patat al koud. Ten vierde op het broodje mexicano had ik pindasaus met uitjes besteld , zit er speciaal met uitjes op !

Reactie van Bram Ladage

Vervelend om te lezen dat uw beatelling niet in orde was. We gaan contact met u opnemen. Excuses voor het ongemak.

Jo
19 maart 2021

Bestellen en ophalen maar hoe makkelijk kan het zijn in corona tijd top gewoon.

DK
16 maart 2021

Gezinsbox patat besteld zou voor 3-4 personen zijn. Box zat half vol, er zat voor ongeveer 2 normale brammetjes in. Helaas was het niet genoeg voor 2 volwassenen en klein kind. 3-4 volwassen personen red je het echt niet mee.

Erica
14 maart 2021
Chris
14 maart 2021

Prima.

Marloes
13 maart 2021

Het eten was lekker, alleen jammer dat niet alles wat we besteld hadden erbij zat....

E. Bosman
12 maart 2021

Als er meerdere frieten beslteld worden (klein&groot), misschien handig om aan te duiden welke klein of groot is, niet te zien aan de buitenkant. Alvast bedankt, Mvg, E. Bosman

Reactie van Bram Ladage

Hoi, als je de patat uit de zak haalt dan zou je aan het gewicht kunnen voelen welke de kleine of de grote is.

Hans Ooykaas
10 maart 2021

Het was druk bij Ladage, logisch met goede kwaliteit, en toen ik dacht toch nog in de rij te moeten gaan staan voor mijn online bestelling, werd mijn naam afgeroepen. Dit gaan wij méér doen!

Shelley Bek
9 maart 2021

Het blijft de lekkerste patat van Rotterdam. Jammer dat steeds vaker de bestellingen niet kloppen. Zondag 2x 2 kalfskroketten (totaal 4) en helaas zaten er maar 2 bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla B
7 maart 2021

Complimenten voor de goede service! En uiteraard voor top kwaliteit!

Monique
6 maart 2021

Zoals altijd lekker en snelle, vriendelijke service!

Fred nieuwveld
5 maart 2021

Prima

Zijderveld
5 maart 2021

Alles stond netjes klaar Makkelijk te bestellen. En afrekenen Super service

A.W.Rowaan
5 maart 2021

Bestellen via de website gaat soepel. Toen ik kwam afhalen, waren de medewerkers bezig met afronden van mijn bestelling. Prima.

Bliss
3 maart 2021

Super makkelijk en exact op de geplande tijd klaar ! TOP

Paul
2 maart 2021

Gemakkelijk bestellen en altijd lekkere patat en snacks!

C. Maarleveld
1 maart 2021

Prima. Perfect.

K. Lant
21 februari 2021

Patat altijd goed, snacks ook! Maar het is ze nog nooit gelukt om de saus die ik besteld had ook echt mee te geven.. Wat leid tot irritaties tijdens het eten, omdat een hele zak patat zonder saus niet echt smakelijk is. Terug gaan kan niet want dan word het eten koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Hoi, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet compleet was. Als u het de volgende keer even aangeeft dan krijgt u van ons de saus helemaal voor niets erbij. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Fam vd E
20 februari 2021

Even wennen, ik denk dat dit makkelijker is voor het personeel. Voorheen in whatsapp vorig berichtje kopiëren klaar. Nu is het voordeel dat je niet hoeft te wachten op een tikkie. Bestelling was niet op gekozen tijdstip klaar, toch nog even moeten wachten.

Mélanie stougie
19 februari 2021

Vaste klant. Altijd tevreden. Top!

Diana
18 februari 2021

Prima in orde weer

Jan Diepenhorst
13 februari 2021

Liep prima. Lekker gegeten

Rom
12 februari 2021

Het aantal in te vullen werkte niet op een iphone, bestelling was niet compleet stond al bij de auto dus werd teruggeroepen door het personeel dat ik terug moest komen.. gelukkig maar..

Tom dullaart
12 februari 2021

Geen pot met saus voor patat oorlog Geen saus bij de gezinsbak patat 3× Ook geen sous bij de gewone patat Was wel een beetje jammer ben ik niet van jullie gewend

Reactie van Bram Ladage

Hoi, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet compleet was. Als u het de volgende keer even aangeeft dan krijgt u van ons de saus helemaal voor niets erbij. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

M.V. boerman
11 februari 2021

Lekker en op tijd

Niels Koot
11 februari 2021

Jammer dat we minimaal een half uur later vanaf besteltijd op moeten geven. Vroeger met de Whatsapp kon t nog wel eens in 10/15. Had gisteren beter naar jullie toe kunnen rijden en bestellen. Had sneller geweest.

De Jong
10 februari 2021

Perfect en op tijd👌 wij hebben lekker gegeten. Dankjewel.

Arjan
9 februari 2021

Via website besteld. Werkte top eten stond klaar op aangegeven tijdstip. Patat van Bram is altijd top. Frikadellen waren wat aan de donkere kant maar nog prima van smaak.

Arie
9 februari 2021

Prima service